DISKUZNÍ FÓRUM INTER LÍŠEŇ

Datum: 22.01.2011

Vložil: Lukáš K.

Titulek: Trénink

super trénink díky borci

Vložil: RomanP.

Titulek: Re: Trénink

jojo byl super :)

Datum: 23.01.2011

Vložil: Tom S.

Titulek: Re: Trénink

jo byl v pohodě,su rád,že jsme se domluvily.
Na příští sobotu teda domluvím nějakej tým od půl 2 do půl 3,jo?

Datum: 23.01.2011

Titulek: Re: Re: Trénink

dřív:)

Datum: 24.01.2011

Titulek: Re: Re: Re: Trénink

jo od půl 2 do půl 3 a od 1 máme mi na půlhodiny si dáme rozčvičku

Datum: 24.01.2011

Titulek: Re: Re: Re: Re: Trénink

ok

Datum: 21.01.2011

Vložil: Martin S + Standa

Titulek: trenink

Je zitra trenink? V kolik a kde? A pokud by nahodou nebyl,šel by si někdo zahrát?

Datum: 21.01.2011

Titulek: Re: trenink

Jo je 12:30 jako minule...

Vložil: Martin S + Standa

Titulek: Re: Re: trenink

skvělé,dojdeme.

Datum: 19.01.2011

Titulek: mančaft

Tak jsem se dozvěděl dobrý info tak díky fakt tým :D

Datum: 17.01.2011

Titulek: situace

Je to smutný, ale je to tak, co tady říká Lukyn...Tome když se nato podíváš z jinýho úhlu pohledu, tak když se nedaří(dám přiklad ve fotbale teď Chealsea, v hokeji Kometa), tak se z toho vždy vyvodí následky, protože je to signál, že je něco v nepořádku.Buď se vymění hráči, nebo trenér...A buď si jistej, že ty dva příklady, co jsem vyjmenoval, to jsou profesionální sportovci, co zato dostávají pěnez jak sraček..Prohrávat je nebaví,stejně jako nás, ale oni musí-MUSÍ stím bojovat, poněvadž je to jejich zaměstnání a berou za to love.A my to děláme pro radost, v našem volném čase ,ale radost ná mto nepřináší...A koho to baví ve svém volném čase dostávat 3x 6:0? Jak říkáš nemůžeme hrát s krajem, ale ským potom máme hrát?Když neumíme vyhrát ani nad 3.TŘÍDOU!!! Jaký soupeře by jste si představovali???Pokud vím, a vždy to tak fungovalo, je vždycky lepší hrát s těžším soupeřem, protože ten ti něco dá, ať už dostaneš 15:0,nebo 1:0...Ale nemůžeš hrát dám příklad nad kambrteamem, kde jsi viděl, že ti kluci se tam motají stejně jako my...To že není natrénováno je věc druhá, ale až se natrénuje, tak jedině s takovýma soupeřama, kteří ti něco dají...Teď se tu nabízí jedinečná šance stím něco dělat, protože je nám někdo ochoten pomoct...Já kdybych byl Richard a osobně vidět takovej team, tak bych se nato s největší radostí vysral...Poroto je potřeba si vážit šance, že je to hodnej člověk a chce nám něco předat...Tady se rozchází dvě věci...Pokud to chcete dál vést stylem že si někdo bude chodit jen na zápasy a je mě jedno kde byl a co dělal, tak to je prostě mrdat...Jedna cesta je začít něco dělat a to s Richardem, kterej je nám ochoten pomoci a druhá cesta je vést si to jak doteď, utěšovat se že to přijde a po dalším zápase na kraví hoře odcházet ze hřiště s mankem 0:5...Je vcelku logické a funguje to tak všude, že toto nemůže nikoho bavit...Ta hra prostě nemůže nikoho bavit, ať vás, kteří se v poli nedokážete dostat do kloudnýho zakončení, až pomě, kterej loví jeden balon za druhým ven z branky a jen se od každýho pak dozvím:Jo, sorry to byla mje chyba...Pokud si tuto větu chcete furt říkat, hmmm, vtom případě by bylo dobrý začít přemýšlet zda to má cenu...Protože jak říkal Tom, mělo to být pro radost tento team, ale zatím to radost přineslo jedinou a tím byl heroický výkon v Turnajovém zápase....Proto se všichni zamyslete co chcete...Je to buď varianta A začít pracovat nebo B stále si říkat že to je pro srandu...Ale dělat obojí nejde, to mě věřte... ;))) HOWG

Datum: 18.01.2011

Vložil: Martin S.

Titulek: Re: situace

Úplně nejvíc a ve všem souhlasím s Romanem! Jak řekl,máme dvě možnosti buď si dále budeme tady něco šolichat a doufat v zázrak.... nebo využijeme toho že nám chce a může někdo pomoct. My ani pořádně nevíme jak a kde hrát...v poli se kolikrát motáme jak "vítr v bedně" a pak se akorát hádáme. Richard to v šatně řekl velice pěkně,chce nám pomoct, poradit a pokuď jde o mne, tak já i kdybych měl za ním jít sám aby mi řekl, ukázal jak mám být lepčí, tak půjdu. Chci se zlepšovat a ne se motat na místě. Jenže to si musí každý sám v sobě rozhodnout co vlastně chce...

Datum: 13.01.2011

Titulek: hala trénink

Turnaj je,až 12. a 13. února.Tohle je jenom trénink.Hrají asi okresní přebor.Halu máme zamluvenou od 13:00 do 14:30 hodin,Kudelova 8.Tak dojdite dřív,třeba ve 12:45,než se převlečem,rozcvičíme atd.Zdar v sobotu.....

Datum: 14.01.2011

Titulek: Re: hala trénink

dojde richard odpadlmu box

Datum: 16.01.2011

Vložil: jara

prijdu:-)

Vložil: mara

Titulek: fotky

ty fotky konecne pridej

Datum: 12.01.2011

Titulek: hala trénink

V sobotu 15.1. s Poclainem stejný čas a místo.

Vložil: Martin S.

a v kolik ze to bude? :)

??

co vůbec hrajou? Já myslel že bdue ten turnaj...

<< 129 | 130 | 131 | 132 | 133 >>