DISKUZNÍ FÓRUM INTER LÍŠEŇ

Datum: 27.12.2010

Vložil: mara

Titulek: Re: inovace

me se to moc libi myslim ze kdyz se o ten web budes starat takhle porad tak to bude super jen se cchu zeptat co se stalo źe znakem tymzu protoze co jsem si mohl povsimnout mas tam znak lisensky

Vložil: Tom S.

Zatím super,když každý přidá svůj názor a domluvíme se,jako tým,tak to bude super.Jasně dal bych fotky,komentáře atd.Furt je co doplnit.Ale chce to čas a postupně.Akorád bych byl rád,kdyby se do diskuze zapojil celej tým a ne půlka.Jinak chválím.

Vložil: RomanP.

Martin:OK, ovšem já osobně nevím čísla, který vy máte, takže je potřeba aby ste to nějak hromadně poslali tomovi a ten to pak pošle mě, to stejný co se týče váhy a výšky...Na první tréninku by měl být fotograf a bude fotit sem ty profilový kartičky, takže by bylo nejlepší, kdyby přislo co nejvíce lidí...

není problém sem zabudovat vše ovás, ale je potřeba aby to někdo napsal tomovi, kterej se oto stará po organizacni stránce a já to pak dám sem ;)

Mara:to logo nevznikalo nijak složitě,od nikoho jsem to nekopíroval.Jak header, tak logo je moje výroba.a jinak s logem jsem to nijak nekomplikoval, použil jsem šablonu, doní mrskl znak líšně(městskou čast, kterou prezentujeme)+ hráče a přidal nápis.Vše se dá změnit, pokud máte nějaký nápady, vše přivítám, stačí mě kontaktovat (378-666-653)

Jinak souhlasím s Tomem, nedělám to pro sebe, ale pro vás(nás) takže web si tvoříme všichni, já tu myšlenku už jen převadím sem, takže nenechávejte vše namě a každej přidejte svůj nápad, či názor.

Datum: 29.12.2010

Vložil: Lukáš K.

Titulek: Re: Re: inovace

já jsem spokojen, jen tak dál asinějaký ten popisek ke hráči ještě a bude vše ok

Vložil: Roman P.

Titulek: Re: Re: Re: inovace

a jaký?:D pcohop, že mě nikdo doted neřekl svoji váhu a výšku atd atd, natož abych tam ještě dával další věci :DDD až budou základní věci, budu dělat něco extra ;)

Titulek: Re: Re: Re: Re: inovace

já ti je řekl :)

Datum: 31.12.2010

Vložil: Roman P.

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: inovace

np :)

Datum: 26.12.2010

Vložil: Martin S.

Titulek: TURNAJ ŽABINSKÝCH VLKŮ 8. a 9. ledna 2011

Do kdy se musí odeslat přihláška na ten turnaj? A kolik vychází startovné na osobu?

Titulek: Re: TURNAJ ŽABINSKÝCH VLKŮ 8. a 9. ledna 2011

Přihláška je,už poslaná a turnaj zaplacenej.
Mělo by nás být 9,zatím nás je 7.
Roman Pilný-Marek Klepáček,Miroslav Pivoda,Tomáš Strýček-Lukáš Klon,Tomáš Gazda,Daniel Chalabala.
Startovné na osobu 140Kč.
Vice na: https://zabinstivlci.webnode.cz/

Datum: 25.12.2010

Titulek: Dresy

Dpc ty dresy dostaneme kdy kurva? Nikdo se neozívá fakt jak čůráci,hlavně že Martin pičuje ať to zapalatím mám to mezi prvními fakt dementi....na vyliskání

Titulek: Re: Dresy

na co ty nervy?:)

Datum: 24.12.2010

Titulek: 24.12

Borci asi se dnes neuvidíme tak všem přeji krásné vánoce, užíjte si volno a těším se na příští rok hlavně, už nějaký úspěch v kopané....

Titulek: Re: 24.12

napodobne taky vsem preju krasne vanoce

Titulek: Re: 24.12

Všem přeji hezký Štědrý den a mužstvu nové dresy.....

Titulek: Re: Re: 24.12

Taky se přidávám.VV

Datum: 23.12.2010

Titulek: Web

Kde je to logo naše? Rome ty na ty stránky sereš

Titulek: Re: Web

taky se na to luke koukam ze logo nikde

Titulek: Re: Re: Web

neseru, vše bude, pošli mě radši ten prográmek, nebo link kde jsi delal to logo

Datum: 22.12.2010

Titulek: TURNAJ ŽABINSKÝCH VLKŮ 8. a 9. ledna 2011

Turnaj je zařízenej a zaplacenej.
Zatím se zůčastní:Roman,Mara,Mira,Lukáš,Tom a Já.
Ještě někdo?Těm kdo se neozval!

Datum: 22.12.2010

Titulek: Re: TURNAJ ŽABINSKÝCH VLKŮ 8. a 9. ledna 2011

no to nás je..chcu vidět jak odehrajem turnaj v 5 lidech.. :)

<< 79 | 80 | 81 | 82 | 83 >>

Přidat nový příspěvek