Ja nedojdu sel bych pristi ctvrtek pokud by to slo
DISKUZNÍ FÓRUM INTER LÍŠEŇ
Datum: 26.08.2013
Titulek: Re: Fotbal středa
Datum: 27.08.2013
Měl bych dorazit.
Datum: 28.08.2013
dojdu na 80 procent:-))) beru cerveny dres na vraceni ...
Datum: 24.08.2013
Titulek: Hráč
Jestli máte někdo ještě hráče, kdo by s nama chtěl hrát, tak dejte vědět. Máte čas do středy.
Datum: 22.08.2013
Titulek: Slevy
Ahoj,
koukni na web kupi.cz:
https://www.kupi.cz?u=e68cx
Najdeš tam slevy a akce v obchodech přehledně na jednom místě.
Datum: 22.08.2013
Titulek: Re: Slevy
ty vole, jdi doprdele s reklamou! Tohle je web sportovniho klubu a ne letak...
Smaz to...
Datum: 17.08.2013
Titulek: Vysvětlení
Změnil jsem název týmu na Inter Líšeň A a B. Asi víte proč a v dané situaci, to bude asi nejlepší ale to nebyl jedinej důvod ale mnoho dalších a hlavně tuto sezónu, nebudu mít tolik času na to, abych se tomu všemu věnoval na 100%. Myslím, že by to teď nefungovalo. Zatím nebudou tréninky ve čtvrtek v Modřicích ale pokuď se dohodneme a bude nás dost, můžeme si jít zakopat do Modřic. Tím nechci ukončit naši spolupráci z Modřicema. Můžeme zatím chodit ve středu na Svážnou, kdo bude mít zájem ale musíte dát vědět dojdu, nedojdu. Ale nic se nemění furt budeme dál hrát a trénovat, kdo chce.
Jinak potřebuji vybrat startovné, kdo mi nedal a dodat iniciály od nových hráčů. Ve středu to budu vše vyřizovat. Dík
Titulek: Re: Vysvětlení
zmena jmena mi nevadi stejne to bylo nejspis nevyhnutelne klidne ti budu s organizaci nejak pomahat mam smsky zdarma takze muzu lidem psat nebo neco takovyho...penize mam staci napsat kde ti to mam predat...
Cus penize bych ti mel dat ve stredu a jinak iniciali brachy ti muzu preposlat nebo jestli ti to bude stacit i v tu stredu? kdy by cokoliv tak dej vedet :)
Datum: 18.08.2013
Titulek: Re: Re: Vysvětlení
Na trenink nedojdu
Datum: 19.08.2013
ahoj, je to vaše rozhodnutí, myslím, že poněkud ukvapené a bez projednání. jen bych požádal o vrácení dresů. Tome taky oprav kontaktní údaje Blajkecu na Firmy CZ. beru to, tak jak to je, přeji zdar do další činnosti. Richard
Datum: 20.08.2013
Titulek: Re: Re: Vysvětlení
Vše zařídím
Datum: 16.08.2013
Titulek: fotbalek sobota 17.8.
kdo by si sel zahrat? Zitra jdu az na nocni tak bych si pred tim zakopal, co vy na to?
Titulek: Re: fotbalek sobota 17.8.
Nemůžu
Datum: 18.08.2013
Titulek: Re: fotbalek sobota 17.8.
Nedojdu
Datum: 13.08.2013
Titulek: trenal zitra s bolesti?
bude nebude? jak to bude?
Datum: 13.08.2013
Titulek: Re: trenal zitra s bolesti?
Tomáš říkal že jo. 18:00 na Svážné. Já s tím počítám.
Datum: 14.08.2013
Titulek: Re: Re: trenal zitra s bolesti?
ok
Datum: 07.08.2013
Titulek: startovné
21.srpna musím zaplatit startovné. Zatím přesně nevím kolik to bude dělat na hlavu ale potřebuji vybrat od každého 1500 korun, jak minulou sezónu, abych pokryl startovné na oba týmy. Čekám ještě na vyjádření některých hráčů, takže částka bude nižší asi, jak minulej rok a zbytek vám nechám opět na tréninky. Prosím doneste mi to, co nejdřív na trénink nebo se můžeme někde domluvit, díky.
Na trénink dojdu a beru borca do brány na zkoušku.
Datum: 08.08.2013
Titulek: Re: startovné
Dojdu ale jen do 19.30